top of page

Hos Casper vil du mærke ændring med det samme og med garanti indenfor 3 behandlinger. Hvis ikke dette er tilfældet, så finder vi i fællesskab ud af hvordan du skal komme videre med evt. anden behandlingsform, en tur til specialist eller andet. Casper vil guide dig igennem dit skadesforløb, så det forløber bedst for dig. 

Abenth Fysioterapi på Østerbro, har ofte held med, at hjælpe dem, der forgæves har prøvet anden behandling og føler, at der ikke er sket fremgang.

״Casper er en utrolig imødekommende og rar mand. Som fysioterapeut er han super dygtig til at forklare og variere hans behandlinger, som sidder lige i skabet!״

Alexander Bak, Basketball Landsholdet

Vores primære tilbud er fysioterapi, men det er meget mere end fys, som du kender det...

Vi tilbyder

Fysioterapi

Effektivt hvis du vil slippe af med smerter og arbejdsrelaterede gener. 

Sportsfysioterapi

Effektivt hvis du vil dyrke sport eller motion uden smerter og skader. 

Læs meget mere om det her

Active Release Technique

Fantastisk effektiv behandling af muskler og fascier. Her benyttes et meget specifikt greb på den enkelte muskel og der laves en bevægelse af musklen under tryk. Det er ofte et samarbejde mellem patient og behandler.  

Læs meget mere om det her

Krops screening

Et tjek af hele din krop. Kan den alt hvad en sund krop bør kunne?

Her kigges der på hvor meget bevæglighed du har i leddene, hvordan den bevægelighed føles. Der kigges på musklerne og testes muskelstyrke af alle muskler. Desuden vil du få relevante øvelser til at afhjælpe de eventuelle problemer og ubalancer der findes. 

BeActivated

Hvis ikke du har kontakt til alle muskler i din krop, har du ikke mulighed for at bevæge dig optimalt. Du vil kompensere og forblive i din skade. BeActivated hjælper dig med at få kontakt til alle muskler ved hjælpe af tryk på specifikke punkter på din krop. Du vil selv blive intrueret i disse punkter, så du kan hjælpe dig selv. 

Muscle Energy Technique

En skånsom teknik til at mobilisere led og normalisere bevægelse i muskler og bindevæv, samt balance i det neuromuskulære system. Patienten skal lave modhold og arbejde sammen med behandleren, for at skabe bedst mulige resultater.

Sportsmassage

Massagen udføres af den dygtige massør Marta. Hun er 7. semester fys studerende og har været med som massør for Atletik landsholdet, samt Sparta Atletik til flere store stævner. 

Læs mere om det her

Afslappende massage

Massagen udføres af den dygtige massør Marta. Hun er 7. semester fys studerende og har været med som massør for Atletik landsholdet, samt Sparta Atletik til flere store stævner. 

Læs mere om det her

Osteopatiske manipulations 
teknikker

Manipulationer af led bruger jeg ofte, hvis du ellers ønsker det. Ikke alle er vilde med knæk og bræk, men jeg bruger skånsomme teknikker, og kun hvis der er samtykke. Husk på, at det ikke er knoglerne der knaser, men frigivelse af undertryk i leddene der giver den 'knækkende' lyd. 

Rehabilitering efter skade

Skræddersyet træning til dig der ønsker at komme tilbage til det niveau, du var på inden din skade, eller måske endnu højere. 

Vil altid blive kombineret med manuel behandling af kroppen, så vi ved den er hvor den skal være, når vi går et skridt op af træningstrappen og hæver intensiteten, vægten eller farten.

Træningsoptimering

Egentlig en kombination af alle ovenstående teknikker og behandlingsformer. Ved et forløb hos Abenth Fysioterapi vil du med garanti kunne optimere dine bevægelser og styrke og dermed optimere den måde du træner på samt de resultater du kan forvente af din træning. 

Akupunktur

Jeg benytter mig til tider af akupunktur, hvis det ønskes af dig. Det vil aldrig stå alene som behandlingsform i min klinik.

Hvis jeg gør det, kan det være som en sideting ved fx. knæsmerter eller en seneproblematik. Jeg har bedst resultater ved kombinationer af behandlinger.

IASTM

Instrument Assisted Soft Tissue Management. En effektiv metode til at løsne op i arvævsdannelser imellem muskler og fascie. 

Her benyttes et stålredskab på hud og muskler, som 'river' op i arvæv, skaber cirkulation og løsner spændinger i fascie og muskler.

Cupping

Ældgammel kinesisk behandlingsmetode. Virker enormt effektivt ved spændte muskler på på ben, ryg og skudrer. Det vil aldrig være den eneste behandling du får hos os, men  altid i kombination med andre behandlingsformer.

bottom of page