top of page
Open Site Navigation

Afbud og udeblivelse

Hvis du er forhindret i at overholde din aftale, skal du give besked på tlf 28302885, eller mail senest kl. 8:00 samme dag, så en anden kan få glæde af tiden.

Udeblivelse tager jeg fuld pris for hvis ikke andet aftales. 

Henvisning fra lægen?

Du har ikke brug for en henvisning fra lægen. Klinikken arbejder udenfor ydernummer, hvilket betyder, at jeg ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring og du får ikke tilskud fra det offentlige. Du kan derfor komme til, uden at skulle til lægen først.

Er du forsikret?

Hvis du er sundhedsforsikret kan du få behandlingerne dækket fuldt eller delvist. Du skal blot kontakte dit forsikringsselskab så de kan godkende dit forløb hos Abenth Fysioterapi.

Der vil ofte være en egenbetaling, men man betaler jo for kvalitet og tid. 

Rabatkort

Hvis du ved, eller vi finder ud af, at det bliver et længere forløb, kan du med fordel købe et rabatkort på 5 eller 10 behandlinger. Priserne for rabatkort er således:

5×40 min 3500 kr

10×40 min 6800 kr

Studierabat

Der er 20% rabat til studerende, på videregående uddannelser, ved fremvisning af gyldigt studiekort. Studerende skal også have råd til god behandling. Rabatten svarer til ca. 3 store fadøl :)

Sygeforsikringen Danmark

Der er tilskud fra Danmark, ligegyldig hvilken gruppe du er i. Du får 133kr tilbage for første behandling og efterfølgende 88kr pr. gang. 

Priser

Fysioterapi 

ved Casper Abenth
 

750 kr

25% studierabat

20% sparta rabat


Tilskud fra Danmark ved

1. behandling: 133 kr.


Efterfølgende behandlinger

88 kr. fra Danmark
 

Sundhedsforsikring kan bruges

Body SDS
Elevbehandling
 

450 kr

Abigail Abenth, vores Body SDS'er, studerer også ’Compassionate Inquiry’ - en traume informeret psykoterapeutisk tilgang. Hun har en dyb fascination for mind/body connection. Abi har en holistisk tilgang til kropsbehandling.

Massage
30 eller 60 min
 

350-600 kr

Massagen udføres af Marta, vores dygtige 7. sem fys studerende.

bottom of page