top of page

Afslappende massage

Afslappende massage er en mildere massageform, hvor du bliver dejlig afstresset fra top til tå. Musklerne bliver oliet ind, masseret og forkælet med lange dybe strøg uden at gå for hårdt til de ømme punkter. Dette kan selvfølgelig justeres ved at kommunikere med massøren undervejs. Men typisk vil en wellness oplevelse få dig helt ned i gear og sende dig videre ud i verden med en afslappethed og ro, som er svær at opnå i en travl hverdag.

Gør noget rart for dig selv i dag. Book en dybdegående sportsmassage, eller en afslappende massage, hos Abenth Fysioterapi.

Forkæl din krop med en dybdegående massage

Sportsmassage

Sportsmassage er en dybdegående massage, der kan hjælpe din krop med at restituere hurtigere efter konkurrence eller træning. Massagen øger blodcirkulationen og hjælper musklerne med at udskille affaldsstoffer og tilfører friskt iltet og næringsrigt blod tilbage til musklerne.

 

Alle professionelle atleter benytter sig af massage og der er ingen grund til, at du også bør gøre brug af denne effektive måde til restitution, afstressning og velvære.

bottom of page