top of page

Casper er meget manuel. Det betyder at der er meget behandling af din krop og mindre snak. Du bliver undersøgt i bund og derefter behandlet med hænderne. 

Fysioterapeutiske-, kiropraktiske- og osteopatiske teknikker er blot noget af det, man kan forvente ved en behandling hos Casper. Desuden er Casper en af få ART behandlere i Danmark.​

Sportsskader er specialet, men alle er velkomne og vil have gavn af et besøg.

 

Abenth Fysioterapi er en enkeltmandsklinik, og ikke en af de større fysfabrikker man kan ende i. Du vil altid blive behandlet af Casper, som gør at du kun skal fortælle din historie een gang og vi kan bruge tiden på at komme til bunds i dit problem. Book nu og mærk en forskel efter første behandling!

Abenth Fysioterapi på Østerbro adskiller sig fra andre behandlerer, ved at blande flere forskellige manuelle teknikker.​

Om Casper Abenth

Fysioterapeut og ejer af
Abenth Fysioterapi

Casper har 15 års erfaring, som fysioterapeut fra privatpraksis og sportsklinikker.

 

Siden 2018 har Casper været tilknyttet Sparta Atletik og Motion på Østerbro, hvor han behandler atletikdelens elite atleter.

Sideløbende er Casper tilknyttet Dansk Atletik Forbund samt Dansk Boldspil Union, som medbehandler for deres forskellige ungdomslandshold. Tidligere  har Casper, i en årrække, været tilknyttet FCK fodbolds’ School of Excellence, hvor han har genoptrænet og behandlet drenge fra U14 op til U19.

Casper har også arbejdet som fysioterapeut for det Danske Herrelandshold i Basketball under deres EM kvalifikaionskampe i 2016. I 2017 har Casper også været fysioterapeut for de danske Stand Up Paddle board (SUP) atleter til DM og VM.​

Bevægelse er min inspiration

Bevægelse er smuk. En danser, en løber en basketballspiller der bevæger sig i alle planer på glidende og smuk vis er en fornøjelse at se på.

Hvis der er restriktioner i bevægeapparatet, bliver dette flow afbrudt, bevægelsen bliver hæmmet og der kan nemt opstå skader, eftersom kroppen bliver belastet hårdere. Du skal ikke lære, at leve med dine skavanker. Få hjælp i dag, så du kan optimere dine bevægelser og blive smuk igen.

Menneskekroppen er min passion

2,5 millioner års udvikling har gjort os til hvad vi er i dag. Det er utroligt så meget vi mennesker kan fysisk. Hvor stærk, hurtig og smidig en krop kan blive. Rammerne for hvad vi kan rykkes konstant. Det er op til os selv, at opdage hvad vi er i stand til. Brug din krop ofte og brug den til det du holder mest af. Den er skabt til bevægelse.

Hvorfor jeg gør det?

Om Abenth Fysioterapi

bottom of page