Open Site Navigation

Fysioterapeutiske-, kiropraktiske- og osteopatiske teknikker er blot noget af det, man kan forvente ved en behandling hos Casper. Desuden er Casper en af få ART behandlere i Danmark.​

Sportsskader er specialet, men alle er velkomne og vil have gavn af et besøg. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre.

Abenth Fysioterapi på Østerbro adskiller sig fra andre behandlerer, ved at blande flere forskellige manuelle teknikker.​

Om Casper Abenth

Fysioterapeut og ejer af
Abenth Fysioterapi

Casper har 14 års erfaring, som fysioterapeut fra privatpraksis og sportsklinik.

 

Siden 2018 har Casper været tilknyttet Sparta Atletik og Motion på Østerbro, hvor han behandler atletikdelens elite atleter.

Sideløbende er Casper tilknyttet Dansk Atletik Forbund som medbehandler for deres forskellige landshold. Tidligere  har Casper, i en årrække, været tilknyttet FCK fodbolds’ School of Excellence, hvor han har genoptrænet og behandlet drenge fra U14 op til U19.

Casper har også arbejdet som fysioterapeut for det Danske Herrelandshold i Basketball under deres EM kvalifikaionskampe i 2016. I 2017 har Casper også været fysioterapeut for de danske Stand Up Paddle board (SUP) atleter til DM og VM.​

Bevægelse er min inspiration

Bevægelse er smuk. En danser, en løber en basketballspiller der bevæger sig i alle planer på glidende og smuk vis er en fornøjelse at se på.

Hvis der er restriktioner i bevægeapparatet, bliver dette flow afbrudt, bevægelsen bliver hæmmet og der kan nemt opstå skader, eftersom kroppen bliver belastet hårdere. Du skal ikke lære, at leve med dine skavanker. Få hjælp i dag, så du kan optimere dine bevægelser og blive smuk igen.

Menneskekroppen er min passion

2,5 millioner års udvikling har gjort os til hvad vi er i dag. Det er utroligt så meget vi mennesker kan fysisk. Rammerne rykkes konstant. Det er op til os selv at, opdage hvad vi er i stand til. Brug din krop ofte og brug den til det du holder mest af. Den er skabt til bevægelse.

Hvorfor jeg gør det?

Om Abenth Fysioterapi